Vertrouwde opvang voor baby en peuter

0 - 4 jaar

Sinne biedt vertrouwde en veilige opvang voor jonge kinderen en baby's vanaf 10 weken. Vanaf 7.30 tot uiterlijk 18.30 uur. Wat er allemaal mogelijk is ziet u hiernaast. Sinne biedt altijd de opvang die u zoekt!

Heldere afspraken

Sinne probeert zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen. We zijn flexibel, maar we hechten ook aan stabiliteit en rust op de groep. Met alle ouders maken we afspraken over de opvang-vorm, die we vervolgens vastleggen in de 'plaatsingsovereenkomst'. Meer informatie vindt u onder Kosten.

Alles wat u weten moet over de dagelijkse gang van zaken

Bij Sinne doen we ons best om het u als ouders zo makkelijk mogelijk te maken. Eten, drinken, luiers...Sinne zorgt ervoor. Ook als u eens een dagje opvang op een andere dag nodig heeft, dan is dat bijna altijd wel mogelijk. Praktisch alles kunt u als ouder zelf gemakkelijk regelen via mijnsinne.nl of de app voor uw smartphone of tablet. Via de website of app krijgt u ook steeds alle actuele en praktische informatie over de groep van uw kind, zodat u altijd op de hoogte bent als er wat bijzonders aan de hand is. Met uw wachtwoord kunt u ook foto's bekijken van uw kind.

  • Alle actuele praktische informatie over de groep van uw kind
  • Dagelijks bijgewerkt 'babyschriftje'
  • Persoonlijk fotoalbum van uw kind
  • Aanvragen extra/andere/flexibele opvang
  • Facturen en betalingen inzien
  • Eigen gegevens inzien en wijzigen

Alle informatie over de dageljkse gang van zaken op de kinderopvang vindt u ook in de Sinnegids en m.b.t. pedagogisch beleid in In het Middelpunt