Spelenderwijs ontdekken wat je kunt

Dagopvang

Sinne biedt kinderopvang en gastouderopvang voor kinderen van 0-13 jaar in Leeuwarden en Goutum. Kinderen van 10 weken tot 4 jaar kunnen één van onze kinderdagverblijven bezoeken.

Pedagogisch medewerkers

Elke groep op het kinderdagverblijf heeft een team van deskundige en betrokken pedagogisch medewerkers. Zij hebben een scherp oog voor de signalen van kinderen, reageren ondersteunend en liefdevol.  Door een herkenbaar ritme, vaste gewoontes en de persoonlijke aandacht voelen  kinderen zich snel thuis en op hun gemak.

Samenwerken met ouders

Door met ouders in gesprek te gaan houden pedagogisch medewerkers rekening met ‘wat kinderen nodig hebben’. Dat begint al bij het kennismakingsgesprek en de wenperiode. Maar ook als kinderen eenmaal op de opvang begonnen zijn. Naast de dagelijkse gesprekjes bij het halen en brengen, ontvangen ouders ook verslagjes en foto’s via ons digitale ouderportaal.

Rijke omgeving

Jonge kinderen hebben de natuurlijke drang om hun omgeving te leren kennen. Bij Sinne bieden wij kinderen elke dag de mogelijkheid om op onderzoek uit te gaan en vrij te bewegen. Binnen en buiten. We bieden elke dag activiteiten aan passend bij de leeftijd en interesse van de kinderen. We werken met de thema’s van Uk &Puk, dat speciaal is ontwikkeld voor kindercentra.  De thema’s staan dichtbij de belevingswereld van jonge kinderen. We zien dat zelfs de allerjongsten nieuwsgierig zijn naar elkaar, elkaar gaan imiteren en samen plezier maken. Zo kunnen kinderen zich in een veilige en aantrekkelijke omgeving spelenderwijs ontwikkelen.

Sinne biedt dagopvang op diverse locaties  verspreid over Leeuwarden. De minimale afname op het kinderdagverblijf is 2 dagdelen; je kind heeft hiermee de nodige stabiliteit en went snel aan de opvang.

Onze sluitingsdagen vindt u hier. Wilt u een opvangdag ruilen? Hiervoor hebben we uitgebreide mogelijkheden, zoals onze ruildagen, deze kunt u lezen in onze ruilregels.