gastouder

Mijn naam is Ileen Stuger. Ik ben geboren in 1972. Ik heb een dochter in de basisschoolleeftijd en woon samen met mijn partner in Westeinde.Ik ben al een aantal jaren met veel plezier werkzaam als gastouder. Ik vind het leuk om met de kindjes te spelen of te knutselen, lekker buiten wandelen, samen liedjes zingen. Ook luister ik graag naar hun verhalen.Het is voor mij heel belangrijk en ook fijn als een kind zich bij mij  thuis voelt, ik kijk en luister goed naar kinderen en speel in op hun behoeftes. De woorden waar ik mij goed bij voel wat betreft de opvang bij mij thuis zijn: vertrouwen, veiligheid, harmonie en respect.

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.