gastouder

Ik ben getrouwd en heb zelf drie schoolgaande kinderen. Ik ben sinds 10 jaar gastouder en ik doe dit werk nog steeds met heel veel enthousiasme en plezier!Mijn huis is een mooie ruime woning in de wijk Bilgaard met veel speelruimte voor de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel aandacht krijgen, ik geef kinderen ruimte zodat ze zich kunnen ontplooien. Daarnaast vind ik het belangrijk om grenzen aan te geven aan kinderen door uit te leggen wat de regels zijn.De kern woorden voor mijn opvang zijn: Respect, liefde en zorgzaamheidIk stimuleer kinderen in hun ontwikkeling door ze leeftijdsgerichte spelletjes aan te bieden, boekjes voor te lezen en gezellig naar muziek te luisteren. Wij wonen op loopafstand van het Leeuwarder bos en de kinderboerderij, ideaal om allerlei activiteiten te ondernemen met de kinderen.

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.