gastouder

Mijn naam is Tineke de Jong en sinds 2010 ben ik werkzaam als gastouder.Ervaring:Ik heb gewerkt als begeleider op een woonvorm waar jonge mensen wonen met een lichamelijke beperking.Tevens ben ik werkzaam geweest als peuterleidster en als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf.Ik vind het erg fijn om te werken met jonge kinderen.Ik zie het als een uitdaging om activiteiten aan te bieden die gericht zijn op ieders belevingswereld. Graag ga ik er dagelijks met de bolderkar op uit om de kinderen kennis te laten maken met de natuur of andere bezienswaardigheden zoals bijv. de bibliotheek. Tevens vind ik expressie activiteiten van groot belang. Het aanbieden van muziek, dans- en bewegingsspelletjes doe ik dan ook regelmatig.Ook vind ik het van belang dat kinderen zich kunnen ontplooien in een veilige en vertrouwde omgeving, waarbij duidelijke grenzen worden aangegeven. Daarnaast staat respectvol met elkaar omgaan bij mij hoog in het vaandel.

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.