Op onze mooie locatie BSO Het Hop wordt van maandag tot en met vrijdag naschoolse opvang geboden. Er is divers en nieuw ontwikkelingsmateriaal voor alle leeftijden en een mooi activiteitenaanbod dat aansluit bij de leeftijden, ontwikkeling en wensen van de kinderen.  Op het podium kunnen kinderen optreden, schilderen in het atelier, koken of fijn chillen en spelen in de themakamers of in de groene tuin. 
Aanbod Sinne Het Hop
Voorschoolse opvang Op deze locatie is geen voorschoolse opvang
Naschoolse opvang Op locatie Het Hop bieden wij van maandag tot en met vrijdag naschoolse opvang van 14.00- 18.30. De kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers opgehaald uit school en worden per Stint of per auto  naar onze locatie gebracht. De locatie is gelegen in de wijk Zuiderburen. Wij vangen voornamelijk kinderen op uit de wijk Techum. Tijdens de vakanties en op schoolvrije dagen is de locatie geopend. Het kan voorkomen dat er wordt samengewerkt met de locaties in Techum. Er zijn twee groepen met  in totaal plaats voor 40 kinderen. De groepen zijn beide voor kinderen van 4-13 jaar. Er worden leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden.
Flexopvang Er is geen flexibele opvang op deze locatie
Vrijedagenopvang Ja, er is opvang mogelijk op deze locatie tijdens schoolvrije dagen. Het kan voorkomen dat de locatie samenwerkt met de locatie in Techum.
Vakantieopvang Ja