IKC Teresa

IKC Teresa is één van de drie locaties van Sinne kinderopvang in Techum. Sinds 6 januari 2020 zitten wij in ons prachtige nieuwe pand aan de Wergeasterdyk. Wij bieden op deze locatie dagopvang, speelleergroepen en buitenschoolse opvang vanuit de pedagogische visie van Emmi Pikler. In dit gebouw vormen wij samen met de basisschool De Sprong IKC Teresa.
Aanbod IKC Teresa
Dagopvang Alle dagen geopend van 7.30 – 18.30 uur. De eerste dagopvang locatie van Sinne die werkt vanuit de pedagogische visie van Emmi Pikler. Als onderdeel van IKC de Sprong in Techum starten er gefaseerd drie groepen. Onderverdeeld in een babygroep, dreumesgroep en peutergroep. Centraal staan de pedagogische thema’s bewegen, spelen en oprecht en respectvol contact tijdens het verzorgen. Alles met het oog op de mogelijkheden en competenties die baby’s en jonge kinderen hebben.
Speelleergroep Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van  08.30-12.30
Per dag is er plaats voor 16 peuters in de leeftijd van 2-4 jaar.  Op de Speelleergroep worden peuters optimaal in hun ontwikkeling gestimuleerd en maken ze kennis met uitdagende (ontwikkelings)materialen en activiteiten. De Speelleergroep voor peuters is een goede voorbereiding op de naderende stap naar de basisschool. Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk
Naschoolse opvang Alle dagen van 14.15-18.30. Per dag kunnen 88  kinderen ontvangen worden bij de buitenschoolse opvang. 
Voorschoolse opvang Alle dagen van 7.30-8.30 uur. Per dag kunnen 20 kinderen ontvangen worden bij de voorschoolse opvang.

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.