Lutz Jacobi opent ModderDag bij Sinne!

25 juni 2018

Sinne kinderopvang heeft vandaag ModderDag feestelijk geopend met Lutz Jacobi. Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en hoe leuk de natuur is.

Alle kinderen van de speelleergroep waren vanochtend heerlijk aan het spelen met modder. Kinderen mochten van de glijbaan in de modder, moddertekeningen maken, muntjes zoeken in de modder en het blotevoeten pad lopen.

In de week van 29 juni 2018 beleven veel kinderen ModderDag! Bij Sinne is het zelfs vijf dagen ModderDag. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk kinderen moddermonsters kunnen maken, moddertaartjes bakken en lekker vies mogen worden. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland waaronder kinderen bij Sinne spelen met zand en water. 

We willen de kinderen een positieve natuurervaring geven. Kinderen ervaren modder met al hun zintuigen: voelen, ruiken, horen en zien. Spelen en ontdekken met zand en water biedt enorm veel plezier. Baby’s voelen het water en de aarde met hun handjes, voetjes en op hun buikjes. Peuters bakken zandtaartjes of gaan met de voetjes door de blubber. Oudere kinderen graven en bouwen kanalen, kastelen en dijken. Of ze glijden op de modderglijbaan en leven zich helemaal uit.

Lutz Jacobi heeft onze ModderDag feestelijk geopend. Lutz Jacobi, directeur van de Waddenvereniging en voorzitter van de PvdA-fractie in de gemeenteraad van Leeuwarden, is nauw betrokken bij de natuur en wil daarom graag meewerken aan deze bijzondere dag voor alle Sinne kinderen. 

handtekening

 

 

Vorige Volgende