Musicaltalent bij Sinne in Leeuwarden

08 juni 2017

Dans, theater en muziek; het geeft plezier, maakt blij, gezond en slim. Sinne kinderopvang heeft de BSO-kinderen van Leeuwarden hiermee laten kennis maken door met hen een creatieve musical neer te zetten. 

Samenwerking

Een mooie samenwerking tussen 7 BSO-locaties van Sinne kinderopvang in Leeuwarden met theaterdocente Catrien van der Molen zorgde dinsdagavond 6 juni voor een spetterde musical in theater De Bres. 

Auditie doen

Negen weken lang hebben de kinderen de musical en bijbehorende muziek ingestudeerd. Dit begon met het doen van auditie, door BSO-kinderen vanaf 8 jaar die houden van acteren, dansen en muziek. Ze wisten allen glansrijk door de auditie heen te komen! Auditie doen is spannend en ook leuk. Heel veel kinderen hopen ontdekt te worden via programma's als 'The Voice Kids'en 'So you think you can dance'. Auditie doen, daar ging ook de musical over. 

Spetterende uitvoering

De 23 BSO-kinderen hebben gewerkt aan de musical 'de Auditie' met een spetterde uitvoering tot resultaat voor ouders, broertjes, zusjes, pake's, beppe's, opa's en oma's in theater de Bres in Leeuwarden. En wat was het spannend en ook ontzettend leuk om helemaal mooi opgemaakt en met je mooiste kleren aan op de planken te mogen staan. De musicalband, ook gevormd door de BSO-kinderen, begeleidde alle muziek live met muziek en zang. Iedereen heeft genoten van dit prachtig spektakel!

 

Vorige Volgende