NIEUWE HUISSTIJL

15 november 2018

Met gepaste trots introduceren wij vandaag onze nieuwe huisstijl! Sinne kinderopvang heeft vanaf nu een nieuw logo, andere vormgeving en een nieuwe pay-off. Deze huisstijl past bij het verhaal waar wij voor staan, ons verhaal. Wij bieden gastvrije, vakkundige en betrouwbare kinderopvang en dragen bij aan de ontwikkeling van het kind, ouders en professionals. Wij spelen een rol van betekenis als expert en samenwerkingspartner in de ontwikkeling van het jonge kind.

Aanbod
Ons aanbod blijft als vanouds het bieden van opvang voor kinderen van 0-12 jaar. Dat doen we met een breed aanbod, van dagopvang tot speelleergroepen en van buitenschoolse opvang tot gastouderopvang. Daarnaast ontwikkelen we ons tot  IKC en kennispartner rondom het jonge kind en voegen we het uitwisselen en delen van onze expertise aan ons aanbod toe.  

Het verschil maken
We blijven ons aanbod ontwikkelen, zodat deze past bij de laatste pedagogische inzichten, aansluit bij behoeften van ouders en passend is binnen het aanbod van IKC’s. We willen daarbij vooroplopen en herkenbaar zijn. Zodat onze kennis en expertise van kinderen van 0-12 jaar en op het gebied van spelend leren ook voor anderen het verschil kan maken.

Betekenis van het logo
De veelkleurigheid van het logo staat voor iedereen en diversiteit en ademt vrolijkheid. De cirkels in verschillende vormen en kleuren geven aan dat we meerdere dingen te bieden hebben, dat er ruimte is voor verschil en dat we tegelijk samen een eenheid vormen. Ook symboliseren de cirkels verbinding en vormen ze samen met de “i” een boom, die staat voor ontwikkeling, natuur en duurzaamheid. Strakkere kleuren en letters geven een meer zakelijke uitstraling en zijn tegelijkertijd speels en eigen en prikkelen ondernemend zijn.

Pay-off
De toevoeging van de tekst “Speelt mee”, geeft aan dat het bij ons gaat om spelen, om spel, om ontspanning. Het organiseren van spelen, van het tot spel komen, is waar we met onze pedagogische aanpak goed in zijn en waar we ons mee onderscheiden. Mee spelen om aan te geven dat het gaat om samen iets te doen, om aan te geven dat we meespelen, er toe doen, meedoen en dat we van betekenis zijn voor jonge kinderen.

De huisstijl gaan we de komende tijd doorvoeren in al onze communicatie-uitingen. 

 

 

Vorige Volgende