'Prins Maurits' opent IKC Prins Maurits

15 november 2019

Afgelopen periode is ontzettend hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe IKC Prins Maurits, vanmiddag zijn de splinternieuwe deuren met een koninklijk tintje en onder gejuich van heel veel kinderen officieel geopend!

Alles in één
Een plek waar je kunt leren, spelen, dansen, sporten én ontspannen. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn maar voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar uit Bilgaard is dit werkelijkheid geworden. 

Wat biedt een IKC?
We bieden dagopvang voor kinderen vanaf nul jaar, speelleergroepen, de basisschool en de naschoolse opvang. Daarnaast is er een groot aanbod aan speciale programma's voor alle kinderen uit de buurt die zich willen ontwikkelen in bijvoorbeeld dammen en schaken, toneelspelen, verdedigingssporten, muziek of techniek. Wil je liever een boek lezen op een rustig plekje? Ook dan ben je welkom!

Wie maken IKC Prins Maurits?
Binnen IKC Prins Maurits werken verschillende organisaties uit Leeuwarden nauw samen. Met elkaar zorgen we ervoor dat kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen leren én kunnen genieten van de topjeugd die iedereen verdient. De samenwerking binnen dit IKC bestaat uit de basisschool Prins Maurits, vanuit PCBO Leeuwarden, Sinne kinderopvang en gemeente Leeuwarden. Wethouder Hilde Tjeerdema wist de juiste sleutel aan directeur Antonio de Ruiter te overhandigen.

 

Vorige Volgende