Samenwerking Sinne kinderopvang en Fries Landbouw Museum

29 juni 2018

Zien, ontdekken, ervaren en plezier maken. Dat kunnen kinderen bij het Fries Landbouw museum in Leeuwarden. Sinne is verheugd met de komst van dit museum in Leeuwarden, waar veel te zien is over de cultuur en historie van de Friese Landbouw. Donderdagavond 28 juni hebben Henk Dijkstra, directeur van het Fries Landbouwmuseum en Robert Sänger, directeur-bestuurder van Sinne kinderopvang een intentieovereenkomst getekend als start van een mooie samenwerking. 

Intentieverklaring
Sinne denkt graag mee over activiteiten voor kinderen die in het Fries Landbouwmuseum aangeboden kunnen worden. Het past goed binnen de activiteiten van de kinderopvang en waar Sinne voor staat. Met de intentieverklaring van de beide partijen geven zij aan samen te gaan werken, inhoudelijk zal dit nog worden uitgewerkt.

Groen en duurzaam
Een feestelijke zomer barbecue met het 360 tellende personeelsbestand van Sinne kinderopvang was de juiste gelegenheid voor het zetten van de handtekeningen. Natuurlijk vond dit plaats op de prachtige groene en duurzame locatie; het Fries Landbouwmuseum. Tijdens deze zomerse avond is er meegedacht door het personeel over de tal van mogelijkheden die er zijn binnen de samenwerking van deze twee partijen.

Het Fries Landbouwmuseum en Sinne kinderopvang zijn maatschappelijke organisaties en voelen zich medeverantwoordelijk voor het milieu, onze omgeving en het overdragen van deze waarden.  De twee bedrijven kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 

Vorige Volgende