Sinne sterk in ontwikkeling

13 december 2019

Sinne kinderopvang blijft in de komende jaren onder leiding van Robert Sänger als directeur-bestuurder. Dit zijn de Raad van Toezicht en Robert Sänger met elkaar overeengekomen. Deze blijvende verbinding stemt RvT-voorzitter Henk Buith tot grote tevredenheid.

In de afgelopen jaren heeft Sinne een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Sinne is niet alleen gegroeid in omvang, maar ook in de kwaliteit van dienstverlening. Met de vorming van het gastouderbureau Friese Kleintjes worden ook zichtbare stappen buiten Leeuwarden gezet.

Ook participeert Sinne sinds kort in het Kenniscentrum Kindontwikkeling Spiekr. Sinne straalt volop ondernemingszin en energie uit. Sinne speelt mee! Het gaat goed met de organisatie, ook in financiële zin. Sinne heeft zich in Friesland doorontwikkeld tot een sterke en betrouwbare samenwerkingspartner van het onderwijs, met specifieke kennis van het jonge kind en spelend leren.

Een organisatie waar ruimte is voor inbreng van alle medewerkers en eenieder uitgedaagd wordt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor zorg en ontwikkeling van kinderen op professionele wijze handen en voeten te geven. 

Vorige Volgende