Spiekr: kenniscentrum kindontwikkeling

13 december 2019

Leren doen we elke dag. Soms alleen en meestal van elkaar. Dat zien we bij de allerkleinsten en natuurlijk ook bij de allergrootsten! Met veel trots en vol vertrouwen stel wij u graag voor aan Spiekr, kenniscentrum kindontwikkeling.

Spiekr is een initiatief van Sinne kinderopvang en Kinderwoud. Het bieden van optimale ontwikkelingskansen aan kinderen is het uitgangspunt in de missie en visie van Sinne kinderopvang en Kinderwoud. Het kenniscentrum Spiekr ondersteunt organisaties in het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van kindontwikkeling. Expertise van pedagogiek, spelend leren en het organiseren ervan zit bij Spiekr in de genen.

Spiekr ontwikkelt en verzorgt trainingen en opleidingen, organiseert inspiratie bijeenkomsten en evenementen, detacheert professionals en ondersteunt en/of begeleidt organisaties (op pedagogisch gebied) in verandertrajecten en met beleidsmatige of andere vraagstukken. Spiekr wil de ontwikkeling van kinderen optimaal en in brede zin ondersteunen en stimuleren. Spiekr wil eenieder laten groeien in kwaliteit. We vertellen erover. We doen het voor. We laten het zien.

Er wordt vaak gezegd dat spieken niet mag. Echter, door te spieken werk je samen, leer je van elkaar en inspireer je elkaar om tot nieuwe ideeën te komen. Door samen te werken weten we dat we meer kunnen bereiken. Wij helpen bij de ontwikkeling van kinderen, van u of uw organisatie. Word ook een Spiekr! Kijk de kunst af en verbreed daardoor kennis en vaardigheden. Heeft u een vraag waar u hulp bij kunt gebruiken? Kom spieken bij Spiekr. Meer informatie is te vinden op de website www.spiekr.nl of neem contact op via info@spiekr.nl. 
 

Vorige Volgende