Spring in het groen met Sinne!

24 april 2018

Om kinderen kennis te laten maken met groen heeft Sinne kinderopvang vandaag het project ‘Spring in het groen met Sinne’ gelanceerd. Iedere opvangsoort van Sinne (speelleergroep, bso en dagopvang) heeft op iedere locatie een kweekpakket ontvangen. In samenwerking met de gemeente Leeuwarden werden maandagochtend de kweekpakketten met een trekker afgeleverd op verschillende locaties in de stad.
 

Met dit kweekpakket met als basis een grote kweekbak kunnen de kinderen de komende tijd flink aan de slag. Iedereen kan zelf zijn creativiteit hierin kwijt en mag zelf kiezen wat er verbouwd gaat worden. Hiervoor is een budget per groep beschikbaar gesteld. In totaal zijn er 60 kweek-pakketten verdeeld.
 

Spring in het groen met Sinne, is niet alleen een leuk project, maar het is ondertussen ook een wedstrijd! Wie heeft er uiteindelijk de beste en meest creatieve oogst? Welke locatie weet de samenwerking met de kinderen en het groeiproces het beste vast te leggen? De winnaar van dit project wint een grote tuinkas voor de locatie! Eentje waar de komende jaren nog véél meer in verbouwd kan worden.

 

Vorige Volgende