Start bso zomerweken

19 juli 2018

 

De zomervakantie gaat van start. Kinderen uit Leeuwarden hebben er zin in. Een paar weken vrij van school, genieten van de zon, buiten spelen in de wijk, zwemmen en misschien wel op reis gaan. Zes weken lang kunnen de kinderen ook gebruik maken van de BSO van Sinne. Donderdagmiddag bliezen 300 kinderen van Sinne de start af  van de bso zomerweken op het Oldehoofsterkerkhof!

Op het plein dat dit jaar veel centraal staat rond de activiteiten van onze culturele hoofdstad, vond de interactieve start plaats. De Leeuwarder André Caron heeft met zijn typetje Ari de kinderen de wereld rond gebracht. Met zijn allen werd er gedanst, gezongen met bekende muziek en kwamen er reizen voorbij over de verschillende werelddelen. Het thema rond de bso zomerweken is dit jaar ‘Welkom wereld’.

Tijdens de zomerweken komen er op de bso verschillende thema’s aan bod rond ‘Welkom wereld’. Omdat kinderen tijdens de zomer hele dagen naar de BSO gaan, wordt er een breed scala aan activiteiten geboden. Iedere week heeft een eigen wereld-thema zoals bijvoorbeeld ‘van koraal tot kangaroo’ of ‘eindbestemming planeet Mars’. Voor alle leeftijden is er een actief programma ontwikkeld. We kijken uit naar een mooie zomer!

!

Vorige Volgende