Verbinding

02 oktober 2018

In Leeuwarden werken wij op veel plekken samen met Intregrale Kind Centra. Vorige week beleefden we in de verbinding met de scholen, de buurtbewoners en alle betrokkenen rond het IKC een aantal mooie mijlpalen!

IKC Prins Maurits

De eerste paal van IKC Prins Maurits in Bilgaard is vrijdag geslagen. Een feestelijke gebeurtenis met alle kinderen van onze speelleergroep, BSO, dagopvang en de Prins Mauritsschool. Iedere groep heeft een eigen vlag gemaakt die gepland werd op de bouwplaats. En een grote puzzel van het nieuwe gebouw is door de kinderen in elkaar gepuzzeld. De eerste paal is geslagen door de kinderen van de leerlingenraad, de wethouder Hilde Tjeerdema, bestuurders van PCBO Leeuwarden e.o. en Sinne. Het startsein is hiermee gegeven voor de bouw van een prachtig nieuw Integraal Kind Centrum waar ook het logo van bekend gemaakt is.

Kindcentrum de Pionier

In Techum is het logo onthuld van IKC de Pionier, een mooie mijlpaal en een vruchtbare samenwerking voor maximale ontwikkelingskansen voor alle kinderen van 0-13 jaar. We kunnen vanaf nu spreken van een officieel Integraal Kind Centrum, waarin Proloog Basisonderwijs Leeuwarden en Sinne samen de ambities verder vorm geven als Kindcentrum de Pionier! Wethouder Hilde Tjeerdema van gemeente Leeuwarden heeft het startsein gegeven met de onthulling van het gezamenlijke logo.

Vorige Volgende