WEGAFSLUITING 17 AUG. I.V.M. BEZOEK REUZEN

09 augustus 2018

Op vrijdag 17 augustus 2018 is het centrum van Leeuwarden van 7 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds afgesloten voor verkeer! Er loopt die dag namelijk een REUS van Royal de Luxe door het centrum. Maakt jouw kind gebruik van één van de Sinne-locaties in de buurt van de route? Houd er dan rekening mee dat je niet met de auto of fiets tot vlak bij de locatie kunt komen.

Uiteraard zijn onze locaties wel gewoon te voet bereikbaar. Let op: ook buiten de binnenstad is een aantal straten afgesloten voor het bezoek van de Reuzen. En omdat veel binnenstadsbewoners hun auto’s tijdelijk buiten het centrum moeten parkeren, kan het op 17 augustus moeilijker zijn om in de straten rond het centrum een parkeerplek te vinden. Voor fietsen zijn er tijdelijke stallingen bij de toegangswegen naar de binnenstad. Je zult dus misschien een stukje verder moeten lopen naar de locatie dan op een ‘gewone’ vrijdag.
Komt jouw kind gewoonlijk zelfstandig naar de BSO? Dan is het voor hem of haar misschien fijn als je die vrijdag wel mee loopt naar en van de locatie.

Op het kaartje zie je welk deel van de stad die dag alleen te voet bereikbaar is. Dat is het donker gekleurde gedeelte. Houd verder ook de gele informatieborden langs de wegen in de gaten, of kijk op www.2018.nl/dereuzen.

Vorige Volgende