BSO de Oldenije

Deze BSO locatie is gevestigd in basisschool De Oldenije, de groep heet De Kunstbende. De school bevindt zich in 1 van de authentieke straatjes die de binnenstad te bieden heeft. De BSO vindt plaats op de eerste verdieping in school en biedt ruimte aan maximaal 22 kinderen per dag in de leeftijd van 4-13 jaar.

De Kunstbende sluit aan bij het Jenaplanconcept van De Oldenije en werkt met kinderen van verschillende leeftijden in 1 groep. Wij kiezen voor activiteiten die creativiteit uitlokken en stimuleren. De kinderen overleggen op democratische wijze over activiteiten die ze willen gaan doen of over de manier waarop het thema wordt vormgegeven. 

Het eten & drinken wordt gerealiseerd door gemeenschappelijk gebruik van een klaslokaal. Hierna volgt een activiteitenaanbod/ vrij spel in het hiernaast gelegen ontwikkelplein. Wij maken gebruik van de 2  geschakelde schoolpleinen aan de achterzijde van het gebouw. De ligging van de locatie nodigt ook uit tot culturele uitstapjes zoals verschillende musea, nabijgelegen winkels en DBieb. 

Aanbod De Oldenije
Naschoolse opvang Onze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 – 18:30. 
Op woensdag en vrijdag voegen wij samen met Sinne Jacobijnerkerkhof.
Vrijedagenopvang Wanneer de school gesloten is kan uw kind terecht op de buitenschoolse opvang
Vakantieopvang Tijdens de schoolvakanties is de NSO geopend op onze locatie Jacobijnerkerkhof.
Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.