Privacy

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring vertellen wij hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. We geven aan welke we verzamelen, waarvoor we ze gebruiken en hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring goed door te lezen. 

Dit is het privacybeleid van Sinne en specifiek voor de website sinnekinderopvang.nl. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de website bezoeken. Wij vinden het belangrijk ervoor te zorgen dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Wij, Sinne kinderopvang, gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zorgen ervoor dat elke verwerking van jouw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vindt u altijd op www.sinnekinderopvang.nl. In het privacybeleid wordt altijd de verantwoordelijke genoemd voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid. Conform het bepaalde in de AVG heeft Sinne haar verwerkingen van persoonsgegevens verwerkt in een register. In dit register is aangegeven welke gegevens Sinne verwerkt, voor welke doeleinden en aan welke personen en of instanties de gegevens worden verstrekt.

Wanneer is dit privacy beleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die Sinne verzamelt en verwerkt van gebruikers van de website. Wanneer u via de website een contactformulier invult en/of solliciteert op een vacature, zal Sinne de gegevens die je in betreffende online formulier invult verzamelen.

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor de afhandeling van uw contactverzoek verwerken wij de volgende gegevens: naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw vraag/opmerking.

Maken wij gebruik van cookies?

Sinnekinderopvang.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken die informatie op jouw apparaat kunnen plaatsen en van jouw apparaat kunnen lezen. Met behulp van cookies willen wij jouw gebruikerservaring op onze website verbeteren. Sinne kan dankzij cookies bijvoorbeeld zien hoe vaak de website door bezoekers wordt bezocht. Dit cookiestatement is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

www.sinnekinderopvang.nl maakt gebruik van de volgende soorten cookies en vergelijkbare technieken: 

  • Functionele cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Zo lezen wij bijvoorbeeld uw schermformaat om de website juist geschaald weer te geven. 
  • Analytische cookies. Deze cookies meten het gebruik van onze website. Deze statistieken geven ons inzicht in onder meer hoe vaak onze website bezocht wordt en welke onderdelen van onze website bezoekers het meest interessant vinden. Dit doen wij om onze website continu te kunnen verbeteren en het bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
  • Persoonsgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de EU www.sinnekinderopvang.nl maakt gebruik van analytische software om het gebruik van de website te meten:
  • Google Analytics: Bij het gebruik van Google Analytics worden gegevens met Google gedeeld. Hierbij worden geen persoonsgegevens verwerkt; het IP adres wordt geanonimiseerd.
  • Informatie op www.sinnekinderopvang.nl  kunt u delen via share buttons. De Refurls Share buttons plaatsen geen cookies; de buttons functioneren niet op basis van cookies (die zijn geplaatst door de sociale media partijen). Door op een sociale media button te klikken, word u doorgeleid naar de website van de desbetreffende social media partij.

Hoe zit dat met verwijzingen en links?

Sinnekinderopvang.nl kan verwijzingen en/of links naar één of meerdere websites van derden bevatten die mogelijk ook gebruik maken van cookies. Sinne heeft geen controle over de cookies die op deze websites worden geplaatst en adviseren de privacyverklaring en/of cookiestatement van de betreffende website te raadplegen voor informatie.

Ik wil geen cookies of mijn cookies verwijderen

Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je ook de instellingen van jouw internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

  • Chrome 
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Edge
  • Safari (iOS)
  • Safari (macOS)

Belangrijk om te weten is dat het gebruik van cookies veilig is. Cookies zullen nooit resulteren in spamberichten of ongewenste telefoontjes aangezien uw e-mailadres of telefoonnummer nooit worden opgeslagen. Ook worden cookies nooit gebruikt om een gedetailleerd persoonlijk profiel te bouwen. Voor zover de kennis van Sinne reikt.

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact op via info@sinnekinderopvang.nl. Aanvullende informatie over hoe wij met persoonsgegevens binnen Sinne omgaan kun je vinden in ons privacyreglement. Een overzicht van alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen Sinne kun je vinden in het register van verwerkingen.

Natuurlijk helpen wij graag als er klachten zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht er oplossingen zijn, dan is er op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.