Privacy verklaring

Dit is het privacy beleid van Sinne kinderopvang en specifiek voor de website Sinne kinderopvang.nl. Dit privacy beleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de website bezoeken. Wij vinden het belangrijk ervoor te zorgen dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Wij Sinne kinderopvang gaan zorgvuldig om met uw gegevens en zorgen ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Dit privacy beleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacy beleid vindt u altijd op www.sinnekinderopvang.nl. In het privacy beleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Sinne kinderopvang B.V., gevestigd aan de Goudsbloemstraat 2, 8922 GW te Leeuwarden, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy beleid. Conform het bepaalde in de AVG heeft Sinne haar verwerkingen van persoonsgegevens verwerkt in een register. In dit register is aangegeven welke gegevens Sinne verwerkt, voor welke doeleinden en aan welke personen en of instanties de gegevens worden verstrekt.

Wanneer is dit privacy beleid van toepassing?

Dit privacy beleid is van toepassing op alle gegevens die Sinne verzamelt en verwerkt van gebruikers van de website. Wanneer u via de website een contact formulier invult en/of solliciteert op een vacature, zal Sinne de gegevens die u in desbetreffend online formulier invult verzamelen.

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor de afhandeling van uw contactverzoek verwerken wij de volgende gegevens: naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw vraag /opmerking.

Maken wij gebruik van cookies?

sinnekinderopvang.nl  maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken die informatie op uw apparaat kunnen plaatsen en van uw apparaat kunnen lezen. Met behulp van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze website verbeteren. Sinne kan dankzij cookies bijvoorbeeld zien hoe vaak de website door bezoekers wordt bezocht. Deze cookiestatement is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

www.sinnekinderopvang.nl maakt gebruik van de volgende soorten cookies en vergelijkbare technieken:

Functionele cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Zo lezen wij bijvoorbeeld uw schermformaat om de website juist geschaald weer te geven.

Analytics cookies. Deze cookies meten het gebruik van onze website. Deze statistieken geven ons inzicht in onder meer hoe vaak onze website bezocht wordt en welke onderdelen van onze website bezoekers het meest interessant vinden. Dit doen wij om onze website continu te kunnen verbeteren en het bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Persoonsgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de EU www.sinnekinderopvang.nl/ maakt gebruik van analytische software om het gebruik van de website te meten:

Google Analytics: Bij het gebruik van Google Analytics worden gegevens met Google gedeeld. Hierbij worden geen persoonsgegevens verwerkt; het IP adres wordt geanonimiseerd.

Informatie op www.sinnekinderopvang.nl/ kunt u delen via share buttons. De Refurls Share buttons plaatsen geen cookies; de buttons functioneren niet op basis van cookies (die zijn geplaatst door de social media partijen). Door op een social media button te klikken, word u doorgeleid naar de website van de desbetreffende social media partij.

Hoe zit dat met verwijzingen en links?

Sinnekinderopvang.nl/ kan verwijzingen en/of links naar één of meerdere websites van derden bevatten die mogelijk ook gebruik maken van cookies. Sinne heeft geen controle over de cookies die op deze websites worden geplaatst en adviseren de privacyverklaring en/of cookiestatement van de betreffende website te raadplegen voor informatie.

Ik wil geen cookies of mijn cookies verwijderen

Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je ook de instellingen van jouw internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

·         Chrome 
·         Firefox
·         Internet Explorer
·         Edge
·         Safari (iOS)
·         Safari (macOS)

Belangrijk om te weten is dat het gebruik van cookies veilig is. Cookies zullen nooit resulteren in spamberichten of ongewenste telefoontjes aangezien uw e-mailadres of telefoonnummer nooit worden opgeslagen. Ook worden cookies nooit gebruikt om een gedetailleerd persoonlijk profiel te bouwen. Voor zover de kennis van Sinne reikt.

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact op via privacy@sinnekinderopvang.nl . Aanvullende informatie over hoe wij met persoonsgegevens binnen Sinne omgaan kunt u vinden in ons privacyreglement. Een overzicht van alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen Sinne kunt u vinden in het register van verwerkingen.

Natuurlijk helpen wij U graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.