Sinne Achlumerstraat

Sinne Achlumerstraat biedt BSO en speelleergroepen. De speelleergroep, die al sinds jaar en dag gehuisvest is in het speeltuingebouw van de wijkvereniging “De toekomst- Vosseparkwijk”. In een omheind gedeelte van de speeltuin kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen. Binnen is ook genoeg te ontdekken! In de lichte ruimte zijn verschillende hoeken ingericht waar kinderen tot prachtig spel kunnen komen.


Aanbod Sinne Achlumerstraat
Speelleergroep De Speelleergroep is alle werkdagen geopend per week van 08.30-12.30 uur. Peuters zijn van harte welkom in de leeftijd van 2-4 jaar. Op de Speelleergroep worden peuters optimaal in hun ontwikkeling gestimuleerd en maken ze kennis met uitdagende (ontwikkelings)materialen en activiteiten. De Speelleergroep voor peuters is een goede voorbereiding op de naderende stap naar de basisschool. Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk.
Naschoolse opvang Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.30 uur. De NSO biedt plaats aan kinderen in de leeftijd 4 tot 7 jaar. 

 

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.