Sinne Brandemeer Prins Mauritsschool

In de wijk Bilgaard, op de locatie Sinne Brandemeer,  treft u  de Speelleergroep Mengelmoes, waar we  nauw samenwerken met de onderbouw van de Prins Mauritsschool. Door werkwijze, thema en rituelen op elkaar af te stemmen,  zorgen we  voor een goede  doorgaande lijn in de ontwikkeling van uw kind. Uiteraard gaat dit spelenderwijs. We zijn met de Prins Mauritsschool in opmaak naar een Integraal Kind Centrum, waarbij het samenwerkingsverband nog beter vorm kan krijgen.
Aanbod Sinne Brandemeer Prins Mauritsschool 
Speelleergroep Alle werkdagen van 08.30 - 12.00 uur. Maximaal 16 peuters in de leeftijd van 2-4 jaar per dagdeel. De Speelleergroep werkt samen met de onderbouw van de basisschool Prins Mauritsschool. Op de Speelleergroep worden peuters optimaal in hun ontwikkeling gestimuleerd en maken ze kennis met uitdagende (ontwikkelings)materialen en activiteiten. De Speelleergroep voor peuters is een goede voorbereiding op de naderende stap naar de basisschool. Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.