Sinne Brederostraat

In het westen van de stad vindt u onze ruime locatie Sinne Brederostraat. De opvang is nabij de scholen, de speeltuinvereniging en de bedrijven aan de Tesselschadestraat. De locatie heeft 4 dagopvanggroepen, waarbij één groep speciaal ingericht is voor flexibele opvang;  ideaal voor als u op wisselende tijden werkt. De BSO heeft een eigen vleugel in het gebouw en biedt kinderen een plezierige plek vol uitdagende activiteiten.
Aanbod Sinne Brederostraat
Dagopvang

Alle dagen geopend van 07.30-18.30. Er zijn vier  groepen voor kinderen van 0-4 jaar. Waarvan één plaats biedt aan 16 kinderen. In de andere groepen worden 12 kinderen opgevangen. Eén groep is gereserveerd voor flexibele opvang.  Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk

Voorschoolse opvang Ja
Naschoolse opvang

Van maandag tot en met vrijdag van 14.00-18.30. Per dag kunnen 45  kinderen ontvangen worden bij de buitenschoolse opvang.  Er zijn verschillende groepen:
Piggelmee    4-7 jaar
Karlsson  1    7 -12 jaar
Karlsson 2     6 - 12 jaar

De kinderen worden gehaald van de Koningin Wilhelminaschool locatie Fontein en OBS De Vosseburcht.

Flexopvang Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor flexopvang
Vrijedagenopvang Ja
Vakantieopvang Ja
 

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.