Sinne Euterpestraat

Sinne Euterpestraat is samen met Albertine Agnesschool op weg naar een Integraal Kind Centrum(IKC). De locatie kent een nauwe samenwerking met de Daltonschool en verzorgt daardoor een goede aansluiting van Speelleergroep naar school én van school naar BSO. De kinderen voelen het: wij horen bij elkaar! 
Aanbod Sinne Euterpestraat
Speelleergroep Alle doordeweekse dagen geopend van 08.15-12.15 uur.
Maximaal 16 peuters in de leeftijd van 2-4 jaar  per dag. De Speelleergroep werkt samen met de onderbouw van de basisschool Albertine Agnesschool  en gebruikt dezelfde rituelen om de stap naar de basisschool nog kleiner te maken.  Op de Speelleergroep worden peuters optimaal in hun ontwikkeling gestimuleerd en maken ze kennis met uitdagende (ontwikkelings)materialen en activiteiten. Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk.
Naschoolse opvang Op de Euterpestraat bieden we opvang aansluitend op de schooltijden  tot 18.30 uur van maandag tot en met vrijdag. De NSO heeft twee groepen voor maximaal 20 kinderen per groep.
Vrijedagenopvang Waar mogelijk gehouden op de locatie Euterpestraat, maar kan ook geboden worden op de locatie Sinne buitenschoolse opvang Sint Thomas.
Vakantieopvang Op locatie Transvaalstraat
Voorschoolse opvang Iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.