Sinne Fonteinstraat

Op de locatie Fontein van de Koningin Wilhelminaschool opent na schooltijd de BSO haar deuren. In een eigen vleugel en met gebruik van het aangrenzende speellokaal en plein, valt er voor kinderen van alles te beleven! Sport en spel, knutselactiviteiten, een uitstapje naar het park…. Maar ook gezellig samen spelen met je vriendjes van school. 
Aanbod Sinne Fonteinstraat
Voorschoolse opvang Ja. De voorschoolse opvang vindt plaats op locatie Brederostraat, de pedagogisch medewerkers brengen de kinderen in de klas.
Naschoolse opvang De locatie werkt nauw samen met de locatie Sinne Brederostraat. Op de Fonteinstraat bieden we opvang van 14.00 tot 18.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag. De overige dagen worden de kinderen opgevangen op de locatie Brederostraat.
Er is één groep voor maximaal 30 kinderen; rond de tijd dat de kinderen naar groep 6 gaan, gaan zij over naar de oudste groep van Sinne Brederostraat, maar eerder is in overleg ook mogelijk. Uiteraard worden de kinderen ook dan door onze vaste pedagogisch medewerkers van school gehaald. 
Flexopvang Beperkt mogelijk op locatie Sinne Brederostraat
Vrijedagenopvang Ja; op locatie Sinne Brederostraat
Vakantieopvang Ja; op locatie Sinne Brederostraat

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.