Sinne Idzerdastins

Op Sinne Idzerdastins bieden we dagopvang, buitenschoolse opvang en 2 speelleergroepen. De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang halen om 14.00 uur de kinderen van basisschool de Sprong en de Algraschool op. Sinne Idzerdastins is een ruim opgezette locatie met een mooi aangelegde tuin. 
Aanbod Sinne Idzerdastins
Dagopvang Alle dagen geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke groep biedt plaats aan 16 kinderen.
Speelleergroep  Idzerdastins heeft 2 speelleergroepen. De Pykjes zijn gehuisvest bij de dagopvang en zijn er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. De Vinkjes zijn gehuisvest in de Algraschool en zijn alle ochtenden van 8.30 uur tot 12.30 uur geopend. 
Voorschoolse opvang Ja
Naschoolse opvang

Alle middagen van 14.00 uur tot 18.30 uur. De NSO biedt plaats aan 80 kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Vanaf februari opent er een nieuwe groep voor kinderen van 4 tot 7 jaar in de Algraschool op (vooralsnog) maandag, dinsdag en donderdag.

Flexopvang Zowel flexibele dagopvang als flexibele NSO behoort tot de mogelijkheden. 
Vrijedagenopvang Ja; als het onderwijsgedeelte gesloten is, kan uw kind terecht op de buitenschoolse opvang. 
Vakantieopvang Uw kind kan tijdens alle schoolvakanties bij ons terecht. 

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.