Sinne Jacobijnerkerkhof

Ga jij met ons mee op avontuur? Onze prachtige sfeervolle locatie ligt aan de voet van de grote Jacobijnerkerk van Leeuwarden. Bij ons in de binnenstad is altijd wel wat te zien of te beleven. Onze groepen ontwikkelen samen met de basisschool de Oldenije een Integraal Kindcentrum. De groepen zijn gevestigd in een  prachtig monumentaal pand, met veel licht en ruimte voor de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen van school. Wij staan voor een goede en open sfeer vinnen het team, met zowel de kinderen op de groep en de ouders.  
Aanbod Sinne Jacobijnerkerkhof
Speelleergroep

Er is 1 speelleergroep. Geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen van 8.30 – 12.30 uur. 

Met de peuters wandelen wij dagelijks door de mooie authentieke straatjes van de binnenstad. Hier houden wij ons bezig met cijfers/ letters, kleuren en vormen en bezoeken diverse gebouwen en winkels. Wij brengen regelmatig een bezoekje aan de Oldenije waar wij een IKC mee gaan vormen. Hier spelen we dan op het plein. Of we spelen buiten op het grasveld voor de locatie waar we bijvoorbeeld op zoek gaan naar insecten, waar ruimte is voor spelletjes en eigen fantasiespel. In de ruimte binnen bieden wij ontwikkelings-  en belevingsgerichte activiteiten aan. 

Voorschoolse opvang Er wordt VSO geboden op maandag en donderdag van 7.30 – 8.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen zullen ook de dinsdag en vrijdag open gaan.
Naschoolse opvang

Onze BSO is alle middagen geopend. Er zijn 2 groepen die plaats bieden aan 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Kinderen van de BSO worden opgehaald met de fiets of lopend. We eten en drinken in stamgroepen van 4 t/m 7, 7 t/m 8 en 8 t/m 12 jaar. We werken met thema’s waarop het lokaal iedere 6 weken wordt aangepast. De kinderen overleggen op democratische wijze met elkaar over de activiteit die ze willen gaan doen of over de manier waarop het thema wordt vormgegeven. Er worden uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de Prinsentuin, de binnenstad, het winkelcentrum of de school de Oldenije. Ook spelen we regelmatig op het grasveld voor de locatie, wat ook een ontmoetingsplek is voor buurtkinderen. Binnen biedt onze locatie een prachtig creatief atelier waar de kinderen zelf kunnen knutselen en ontdekken met bijvoorbeeld technische materialen.

Flexopvang Op deze locatie bieden wij geen flexibele opvang aan.
Vrijedagenopvang Als het onderwijsgedeelte gesloten is, kan uw kind terecht op de buitenschoolse opvang.
Vakantieopvang Uw kind kan tijdens alle schoolvakanties bij ons terecht.

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.