Sinne Molkenkelder

Sinne Molkenkelder is één van de twee locaties van Sinne Kinderopvang in Techum.  Wij bieden in deze locatie een speelleergroep, dagopvang en buitenschoolse opvang. In dit gebouw is tevens obs De Pionier gevestigd waarmee Sinne in de toekomst een IKC zal vormen. Natuurlijk werkt Sinne ook samen met de andere basisscholen zoals De Sprong en het Klaverblad. De dagopvang en speelleergroep werken nauw samen in de uitvoering van activiteiten. Samen organiseren zij specifieke peuteractiviteiten.  Hierdoor is er een passend aanbod voor grotere kinderen binnen onze opvang maar ook meer aandacht voor de jongste kinderen. De buitenschoolse opvang gebruikt diverse ruimtes binnen het gebouw en maakt buiten gebruik van het schoolplein en de natuurspeeltuin. Er worden bij de buitenschoolse opvang veel activiteiten georganiseerd.
Aanbod Sinne Molkenkelder
Dagopvang Alle werkdagen geopend van 07.30-18.30. Dagelijks kunnen er 12  kinderen opgevangen worden.  Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk
Speelleergroep Maandag tot en met vrijdag van  08.30-12.30
Per dag is er plaats voor 16 peuters in de leeftijd van 2-4 jaar.  Op de Speelleergroep worden peuters optimaal in hun ontwikkeling gestimuleerd en maken ze kennis met uitdagende (ontwikkelings)materialen en activiteiten. De Speelleergroep voor peuters is een goede voorbereiding op de naderende stap naar de basisschool. Er wordt gewerkt met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk
Voorschoolse opvang Dagelijks van 07.30-08.30
Naschoolse opvang Van maandag tot en met vrijdag van 14.15-18.30. Per dag kunnen 20 kinderen ontvangen worden bij de buitenschoolse opvang. 
Flexopvang Op deze locatie bieden wij geen flexibele opvang
Vrijedagenopvang Wanneer de school gesloten is kan uw kind terecht op de buitenschoolse opvang
Vakantieopvang Tijdens de schoolvakanties is de NSO geopend. 

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.