Sinne Schooldijkje

Onze locatie in de wijk Huizum-Oost is ruim opgezet, met voor en achterin het gebouw twee ruime speellokalen. Rondom deze speellokalen zijn de groepen en slaapkamers gevestigd. Om het gebouw heen is een prachtige tuin aangelegd. Vanuit elke groep is er een directe toegang naar deze ontdektuin en ontmoeten de kinderen van verschillende groepen elkaar. 
Aanbod Sinne Schooldijkje
Dagopvang Alle dagen geopend van 7.30 – 18.30 uur. Voor de flexibele opvang is het mogelijk opvang vanaf 7 uur af te nemen.
Er zijn vijf dagopvanggroepen met dagelijks plaats voor 64 kinderen: twee verticale groepen van 0 – 4 jaar, een groep van 0 – 4 jaar voor kinderen die gebruik maken van flexibele opvang, een babygroep van 0 – 2 jaar en een peutergroep van 2 – 4 jaar. Op 2-jarige leeftijd stromen kinderen vanuit de babygroep door naar één van de andere groepen, afhankelijk van de bezetting.
   

 

Komen kijken bij Sinne?

U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken. Vul hieronder het formulier in zodat wij alvast uw wensen weten. Wij nemen spoedig contact met u op.