Vacatures Gastouderbureau

Wij zoeken voor ons gastouderbureau...

Nanny - gastouder aan huis

Nanny in Leeuwarden, 1-3 dagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Zuiderburen met drie kinderen (0,3jaar, 2 jaar, 4 jaar) zijn we op zoek naar een nanny.  De opvangdagen zijn;  Maandag is een vaste dag, woensdag om de 2 weken en zaterdag om de 2 weken.  De opvang gaat rond half oktober begin november dit jaar in. 

Gastouder Zuiderburen, 2 middagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Zuiderburen  met 2 kinderen van 2 jaar en  4 jaar zoeken we vanaf september een lieve betrokken nanny voor de maandagmiddag en dinsdagmiddag vanaf 12.30 uur waarbij de kinderen worden opgehaald van de speelleergroep en uit school.

Nanny in Leewarden, 2 dagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Zuiderburen met 3 schoolgaande kinderen, zijn we op zoek naar een nanny voor 2 dagen in de week die na school bij de kinderen is (1415-1800 (soms iets later). Voorkeur dagen zijn maandag  en dinsdag. Eventueel is vrijdag ook een mogelijkheid. Het allermooist zou zijn als de gastouder ook 3 ochtenden in de week de kinderen naar school kan brengen van 7.15 uur -8. 25 uur. Dat zou dan maandag, dinsdag en vrijdag zijn. ( als de ochtenden niet haalbaar zijn, dan is daar een andere oplossing voor).

Nanny in Huizum, 2 dagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Huizum, met een tweeling (geb. 4 april 2019 ) zijn we per augustus 2019 op zoek naar een lieve nanny voor de maandag en dinsdag. De opvang is tijdelijk tot februari 2020.

Nanny in Menaldum, 2 dagen per week
Voor een gezin in  Menaldum zijn we op zoek naar een vrolijke ondernemende nanny die in het huis van de ouder de opvang wil verzorgen voor 3 kinderen van 7 jaar, bijna 4 jaar en 1 jaar. Het gaat om de dinsdag en de donderdag. Ben je in bezit van een rijbewijs hebt dan is dit een pre!

Solliciteren of meer weten? Wil je graag solliciteren of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt Doeta (bemiddelingsmedewerker gastouderbureau) bereiken op tel.nr 06 3323 9853 of via e-mail op: doeta.aartsma@sinnekinderopvang.nl