Leuke activiteiten en een gave vakantie

Vrije dagen- en vakantieopvang

Soms duurt de vakantie voor kinderen best lang en worden vriendjes en vriendinnetjes gemist. Helemaal nu we al een paar maanden thuis onderwijs hebben gehad in de corona-tijd, willen kinderen het liefst weer gewoon samen spelen. Vriendjes zijn als vitamientjes. Zij zijn goed voor je gezondheid en daarnaast ervaren we meer geluk en plezier als we samen spelen!

Wist je dat heel veel kinderen in Leeuwarden in de schoolvakanties één of een aantal dagen per week langskomen op de BSO? Er zijn dan extra leuke activiteiten die passen bij de leeftijd van de kinderen. Sinne biedt ook volop mogelijkheden voor basisschoolkinderen die de vakantie-BSO nog niet kennen!

Ook voor mijn kinderen?

Ja hoor, alle kinderen uit Leeuwarden en Goutum kunnen bij Sinne naar de vakantie-BSO. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je wilt alleen in vakanties gebruik maken van de BSO en bent nog geen klant? We bieden dan een speciaal vakantie-pakket (vrijedagen en vakantieopvang). Je kunt als je daar recht op hebt, ook kinderopvangtoeslag over aanvragen.
  • Je wilt graag BSO in de vakanties en ook tijdens schoolweken? Dan is het jaarpakket ideaal, je kunt via onze website de aanvraag doen.
  • Je bent al klant bij Sinne, informatie over de vakantie-BSO ontvang je dan via de ouderapp. 

Wat gaan we doen?

In de vakantieweken (schoolvrije dagen en vakanties)  bieden we altijd een extra leuk activiteitenpakket aan, voor elk wat wils. Dit jaar gaat het in de zomervakantie over De Wondere Wereld, een super leuk thema! Alles over de activiteiten en wat we gaan doen, kun je vinden op de speciale pagina op onze site: www.sinnekinderopvang.nl/zomerweken.

Hoe meld ik mijn kind aan?

Wanneer je nog geen klant bent bij Sinne, kun je je aanmelden via onze website. Heb je vragen, neem dan contact op met één van onze collega’s van de afdeling Klant & Markt, zij kunnen helpen bij al je vragen rond de (vakantie)opvang van je kind(eren). 

Direct inschrijven?

Je kunt jouw kind(eren) direct inschrijven via ons ouderportaal.

Onze sluitingsdagen vindt je hier.  Wil je een opvangdag ruilen? Hiervoor hebben we uitgebreide mogelijkheden, deze zijn te lezen in onze ruilregels.