Werken bij Sinne

Betekent werken met ruim 375 collega’s voor 3500 kinderen in en rond Leeuwarden. Maar ook: werken in teams waar je jezelf kunt zijn en waar collega’s naar elkaar omkijken. Waar we bewust werken aan (persoonlijke) groei en ontwikkeling en waar je je talent kunt inzetten.

Bij Sinne zijn we ambitieus en zit innoveren in ons bloed. De ambitie van de gemeente Leeuwarden is dat basisscholen en kinderopvang nauw gaan samenwerken en dat waar mogelijk Integrale KindCentra worden gevormd. Verwacht wordt dat in 2020 de gemeente Leeuwarden 20 Integrale KindCentra telt. Sinne ondersteunt deze ambitie en zoekt medewerkers die meehelpen aan deze ontwikkeling kleur te geven.

Waar wij blij van worden? Van gezamenlijke lunches, inspiratie dagen, dat de kinderen een fijne dag hebben en blij naar huis gaan, dat we elke dag streven naar een beetje beter, van modderdagen en van Uk en Puk.

Gastvrij, ondernemend, verbindend, vakkundig, betrouwbaar. Onze kernwaarden. Ook die van jou?

Open sollicitatie

Sinne groeit, groei jij met ons mee? Doorlopend zijn wij opzoek naar talenten. Staat jouw vacature nu niet online maar zou je wel graag deel uit maken van ons Sinne team? Stuur dan jouw open sollicitatie! Wij bekijken dan graag welke mogelijkheden we voor jou zien, nu of in de nabije toekomst.

Stuur je CV en motivatie (met daarin naar welke positie je voorkeur uitgaat) naar: wervingenselectie@sinnekinderopvang.nl

Stage

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang? Dan ben je bij Sinne aan het juiste adres! Elk jaar zijn er veel stagiaires die bij Sinne stage willen lopen. We zijn dan ook al jaren een erkend leerbedrijf. De meeste stageplaatsen die we hebben zijn voor studenten die een opleiding tot Pedagogisch Werker in de Kinderopvang (niveau 3 en 4) volgen aan de Friese Poort of het Friesland College. Als je de dagopleiding volgt aan één van deze ROC's, dan zorgt de opleiding dat je bij ons wordt geplaatst.

Je kunt je bij Sinne ook in een korte stage oriënteren op de kinderopvang als toekomstig werkveld, bijvoorbeeld als je in de 4e klas van het VMBO zit en een snuffelstage zoekt of in het 1e jaar van de propedeuse Welzijn van het de NHL zit en een stage zoekt voor 1 dagdeel per week.