Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Sinne

Met een breed palet aan opvangvormen en opvoedondersteuning is Sinne kinderopvang actief in alle wijken van de stad Leeuwarden. Iedere week worden 3500 kinderen aan de zorg van onze deskundige pedagogisch medewerkers toevertrouwd. Sinne is koploper op het gebied van educatieve programma’s en participeert volop in integrale kindcentra. In de opvang van kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 13 jaar wordt gewerkt met programma’s of activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

De ambitie van de gemeente Leeuwarden is dat basisscholen en kinderopvang nauw gaan samenwerken en dat waar mogelijk Integrale KindCentra worden gevormd. Verwacht wordt dat in 2020 de gemeente Leeuwarden 20 Integrale KindCentra telt. Sinne ondersteunt deze ambitie en zoekt medewerkers die meehelpen aan deze ontwikkeling kleur te geven.

Vacatures

Als grootste kinderopvangorganisatie in Leeuwarden kiest Sinne voor een actieve rol als partner van ouders en maatschappelijke organisaties bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen en -omstandigheden voor alle kinderen. Op dit moment hebben wij onderstaande vacature(s):

Pedagogisch medewerker dagopvang (17-27 uur per week)

Meewerkend coördinator (24 uur per week)

Pedagogisch specialist (28 uur per week)

Pedagogisch medewerker (9-15 uur per week)

Nanny - gastouder aan huis

Pedagogisch medewerkers (flexibel met 0-uren contract)

 

Wij zoeken voor ons gastouderbureau . . . 

Nanny in Leeuwarden, 1-3 dagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Zuiderburen met drie kinderen (0,3jaar, 2 jaar, 4 jaar) zijn we op zoek naar een nanny.  De opvangdagen zijn;  Maandag is een vaste dag, woensdag om de 2 weken en zaterdag om de 2 weken.  De opvang gaat rond half oktober begin november dit jaar in. 

Gastouder Zuiderburen, 2 middagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Zuiderburen  met 2 kinderen van 2 jaar en  4 jaar zoeken we vanaf september een lieve betrokken nanny voor de maandagmiddag en dinsdagmiddag vanaf 12.30 uur waarbij de kinderen worden opgehaald van de speelleergroep en uit school.

Nanny in Leewarden, 2 dagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Zuiderburen met 3 schoolgaande kinderen, zijn we op zoek naar een nanny voor 2 dagen in de week die na school bij de kinderen is (1415-1800 (soms iets later). Voorkeur dagen zijn maandag  en dinsdag. Eventueel is vrijdag ook een mogelijkheid. Het allermooist zou zijn als de gastouder ook 3 ochtenden in de week de kinderen naar school kan brengen van 7.15 uur -8. 25 uur. Dat zou dan maandag, dinsdag en vrijdag zijn. ( als de ochtenden niet haalbaar zijn, dan is daar een andere oplossing voor).

Nanny in Huizum, 2 dagen per week
Voor een gezin in Leeuwarden, Huizum, met een tweeling (geb. 4 april 2019 ) zijn we per augustus 2019 op zoek naar een lieve nanny voor de maandag en dinsdag. De opvang is tijdelijk tot februari 2020.

Nanny in Menaldum, 2 dagen per week
Voor een gezin in  Menaldum zijn we op zoek naar een vrolijke ondernemende nanny die in het huis van de ouder de opvang wil verzorgen voor 3 kinderen van 7 jaar, bijna 4 jaar en 1 jaar. Het gaat om de dinsdag en de donderdag. Ben je in bezit van een rijbewijs hebt dan is dit een pre!

Open sollicitatie

Sinne groeit, groei jij met ons mee? Doorlopend zijn wij opzoek naar talenten. Staat jouw vacature nu niet online maar zou je wel graag deel uit maken van ons Sinne team? Stuur dan jouw open sollicitatie! Wij bekijken dan graag welke mogelijkheden we voor jou zien, nu of in de nabije toekomst.

Stuur je CV en motivatie (met daarin naar welke positie je voorkeur uitgaat) naar: wervingenselectie@sinnekinderopvang.nl

Stage

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang? Dan ben je bij Sinne aan het juiste adres! Elk jaar zijn er veel stagiaires die bij Sinne stage willen lopen. We zijn dan ook al jaren een erkend leerbedrijf. De meeste stageplaatsen die we hebben zijn voor studenten die een opleiding tot Pedagogisch Werker in de Kinderopvang (niveau 3 en 4) volgen aan de Friese Poort of het Friesland College. Als je de dagopleiding volgt aan één van deze ROC's, dan zorgt de opleiding dat je bij ons wordt geplaatst.

Je kunt je bij Sinne ook in een korte stage oriënteren op de kinderopvang als toekomstig werkveld, bijvoorbeeld als je in de 4e klas van het VMBO zit en een snuffelstage zoekt of in het 1e jaar van de propedeuse Welzijn van het de NHL zit en een stage zoekt voor 1 dagdeel per week.