Nieuws

2022-06-30 15:58:00

Officiële opening IKC Wynwizer

30 juni 2022

Donderdag 30 juni is IKC Wynwizer officieel geopend. De afgelopen jaren is met veel passie en overtuiging gewerkt aan de formele samenwerking en inhoudelijke verbinding tussen opvang en onderwijs van obs Wynwizer en Sinne kinderopvang. Een IKC waar kinderen hun talenten ontdekken en laten zien. Naast de speeches van beide bestuurders was er vooral ruimte voor kinderen om te genieten van de feestelijkheden en hun talenten te laten zien.

Binnen IKC Wynwizer krijgen kinderen de ruimte om zich in een veilige en gezonde omgeving te ontwikkelen. Ze kunnen leren, spelen, andere kinderen ontmoeten, plezier hebben en wijzer worden. Robert Sänger: ‘Wijzer worden is niet alleen ontdekken, leren en kennen, maar ook begrijpen wat er om je heen gebeurt. De wereld ontdekken.’ Zo ontwikkelen de kinderen hun eigen interesses. IKC Wynwizer wil dat kinderen van 2 tot 13 jaar leren wat ze willen, wat ze kunnen en wat hun blij maakt.

Na de officiële opening en het samen zingen van het Wynwizer-lied was er koffie met gebak voor ouders en medewerkers. Voor de kinderen een lekker ijsje.