Nieuws

2020-07-07 09:26:00

Kom Peuteren bij Sinne

7 juli 2020

Peuters maken een enorme ontwikkeling door. Je herkent dit vast ook bij jouw peuter. Ze gaan op onderzoek uit, willen alles ontdekken. Als ze een leeftijdsgenootje zien in de speeltuin willen ze het allerliefste samen spelen en doen wat de ander doet.

VANAF 2 JAAR  l  Alle peuters vanaf 2 jaar kunnen een aantal ochtenden per week naar de speelleergroep, om daar samen met andere peuters te spelen en ontdekken. Lijkt dit ook geschikt voor jou kindje? Lees dan vooral verder!

SPEELLEEROMGEVING  l   Kinderen kunnen bij de speelleergroep op onderzoek gaan en lekker bewegen. Dit doen we binnen en buiten. We werken iedere dag met een dagritme en doen activiteiten die passen bij de leeftijd en interesse van peuters. We werken met Uk&Puk, dat speciaal voor kindcentra is ontwikkeld. 

SAMEN SPELEN EN LEREN  l  We zien dat peuters nieuwsgierig zijn en elkaar imiteren. In een veilige en aantrekkelijke omgeving ontwikkelen zij zich spelenderwijs. Dit ondersteunt een goede start op de basisschool.

AANMELDEN  l  Je kunt je kindje bij ons aanmelden zodra hij of zij 1,5 jaar is. We hebben veel locaties waar we de speelleeromgeving bieden, er is altijd eentje bij jouw om de hoek! In de schoolvakanties is de speelleergroep dicht, het is dus echt al een 'voorschool' voor de kinderen.

Direct inschrijven

WAT KOST HET  l  Speelleergroepen vallen onder de Wet Kinderopvang, werkende ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Wanneer één of geen van de ouders werkt, kan er een beroep gedaan worden op een vergelijkbare toeslag van de gemeente. Binnen de gemeentevergoeding geldt dat als kinderen 2 jaar zijn, zij voor 2 dagdelen per week hier aanspraak op mogen maken. Kinderen met een VVE indicatie hebben vanaf 2 jaar recht op vergoeding voor 4 dagdelen.  

"Lucas had op zijn eerste ochtend gelijk al een vriendje!"

MEER WETEN  l  Misschien heb je toch nog wat vragen, voordat je jouw kindje wilt opgeven. Je kunt veel informatie vinden op onze website, maar ook onze collega's van Klant en Markt helpen je graag verder. Neem gerust contact met hen op via info@sinnekinderopvang.nl of telefonisch op 058 267 28 50.