Nieuws

2020-08-24 09:26:00

Nieuwe locatie Servicecentrum

24 augustus 2020

Met ingang van 31 augustus 2020 verhuist het hoofdkantoor van Sinne kinderopvang naar de Sixmastraat, in Leeuwarden.

Na vele jaren in het vertrouwde gebouw ‘Sinneljocht’ aan de Goudsbloemstraat heeft Sinne kinderopvang gekozen voor een meer toegankelijk Servicecentrum in de binnenstad in de Sixmastaete. 

Sixmastaete
Een nieuwe, moderne locatie met meer faciliteiten, centraal gelegen in het centrum van Leeuwarden. De nieuwe locatie is een mooie stap naar de toekomst. Het nieuwe kantoor faciliteert op een breder vlak. Zo is er ruimte om meer in teams als individueel op flexplekken aan projecten te kunnen werken. Ook is er ruimte voor trainingen en vergaderingen voor medewerkers. Het nieuwe kantoor maakt het mogelijk om collega’s en bezoekers te verwelkomen op een efficiëntere wijze. Voor klanten is het makkelijker een bezoek te brengen aan het Servicecentrum van Sinne kinderopvang door de centrale ligging in de binnenstad. Eigentijds en passend bij de sterke ontwikkeling die Sinne in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

De ca. 40 collega’s faciliteren de kinderopvang die Sinne biedt op IKC’s en andere locaties en het gastouderbureau Friese Kleintjes. De ‘oude’ locatie aan de Goudsbloemstraat wordt verbouwd en geschikt gemaakt voor huurappartementen.