Nieuws

2020-09-17 10:37:00

Trots op onze medewerkers

17 september 2020

Dagelijks zetten duizenden pedagogisch medewerkers en gastouders zich in voor kwalitatieve goede kinderopvang.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wat zijn we blij, samen met kinderen en hun ouders, dat er zo ontzettend veel geweldige pedagogisch medewerkers in de kinderopvang werken.

Vandaag is het de ‘Dag van de pedagogisch medewerker’ en willen we alle medewerkers in de kinderopvang in het zonnetje te zetten. Helemaal in dit bijzondere jaar, waarin het belang en de toegevoegde waarde van kinderopvang nog sterker zichtbaar is geworden. Een bijzonder vak vraagt om een bijzondere waardering. 

Onze medewerkers krijgen vandaag allemaal een blijk van waardering voor het betekenisvolle werk dat zij doen voor kinderen en hun ouders. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van kinderen en hebben in de afgelopen maanden gezorgd voor bijvoorbeeld de noodopvang zodat alle ouders die werken in cruciale sectoren hun beroep konden blijven uitoefenen. Het vraagt van medewerkers in de kinderopvang veel veerkracht en flexibiliteit. Dat is zeker een bedankje waard.