Nieuws

2020-12-15 10:37:00

Noodopvang tijdens lockdown

15 december 2020

Vanwege de huidige lockdown-maatregelen om het aantal besmettingen met corona een halt toe te roepen, zijn al onze locaties voor reguliere kinderopvang gesloten vanaf woensdag 16 december 2020.

Alleen noodopvang

Wij bieden tot ten minste 17 januari 2021 alleen noodopvang voor kinderen wiens ouders een cruciaal beroep uitoefenen. Alle ouders van kinderen in onze opvang houden wij via ons ouderportaal op de hoogte. Bent u klant bij Sinne en u wilt gebruik maken van de noodopvang, dan kunt u dit aangeven in het ouderportaal. Doet u dit bij voorkeur zo snel mogelijk, maar minimaal 36 uur van tevoren.

De noodopvang bieden we zoveel mogelijk op de eigen, vertrouwde locatie van de kinderen. Het uitgangspunt voor het kunnen afnemen van noodopvang is, dat wanneer één ouder een cruciaal beroep uitvoert zij de opvang zoveel mogelijk zelf thuis regelen. 

Werkt u en uw partner in een cruciaal beroep en heeft u behoefte aan noodopvang via Sinne? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meest gestelde vragen verzameld

Gezien de korte termijn zijn deze week de noodopvangplaatsen gegarandeerd op de eigen locatie. Wij begrijpen dat u wellicht vragen heeft. Op onze website staan de meest gestelde vragen en hun antwoord. Hier vindt u bijvoorbeeld meer informatie over de compensatie van de ouderbijdrage. Wij informeren u bij nieuwe ontwikkelingen.

Vragen?

Omdat de medewerkers van het servicecentrum zoveel mogelijk thuiswerken zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u uw vragen te mailen aan info@sinnekinderopvang.nl zodat wij uw vragen snel kunnen beantwoorden.  Ook in deze bijzondere periode wensen wij u en uw gezin fijne feestdagen en een gezond 2021!