Plezier staat voorop!

Na schooltijd spelen met leeftijdsgenoten, dat wil toch ieder kind? Bij Sinne bieden we opvang op het moment dat school dicht is. Dit moment staat vooral in het teken van ontspanning en plezier! Soms spelen we buiten, doen we een spel, maken we muziek of kun je workshops volgen.

Schrijf je in!

Als de school gesloten is..

Buitenschoolse opvang (BSO) is de verzamelnaam van alle opvangmogelijkheden voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Sinne biedt opvang voor- en nadat de school gesloten is maar ook op vrije dagen en tijdens vakanties. 

Voorschoolse opvang

Start jouw werkdag eerder dan de schooldag van jouw kinderen? Dan biedt voorschoolse opvang de uitkomst. We staan klaar vanaf 7.30 uur en starten de dag rustig op. De opvang eindigt als de schooldag begint.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang start zodra de school uit is. We halen de kinderen op van school. Onze BSO's zijn vlakbij of in school. Om 18.30 uur sluit de BSO en worden kinderen opgehaald of gaan zelfstandig naar huis als dat is mag.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Twijfels of opvoedvragen?

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Heeft u twijfels? Of vragen? Stel ze aan Sinne. Want ouders kunnen bij Sinne ook terecht voor adviezen en praktische steun bij de opvoeding. Een rustig gesprek kan vaak al veel verhelderen. Of we brengen u in contact met andere ouders, met dezelfde vragen. Het kan ook dat we adviseren mee te doen aan een programma van onze opvoedingsondersteuners voor kinderen met een (dreigende) achterstand.

Sluitingsdagen

Sinne biedt BSO op 23 locaties verspreid over de stad.

Vrije dagen - en vakantieopvang

Wist je dat heel veel kinderen in Leeuwarden in de schoolvakanties één of een aantal dagen per week langskomen op de BSO? Er zijn dan extra leuke activiteiten die passen bij de leeftijd van de kinderen. Sinne biedt ook volop mogelijkheden voor basisschoolkinderen die de vakantie-BSO nog niet kennen.

 • Ook voor mijn kinderen?

  Ja hoor, alle kinderen uit Leeuwarden en Goutum kunnen bij Sinne naar de vakantie-BSO. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je wilt alleen in vakanties gebruik maken van de BSO en bent nog geen klant? We bieden dan een speciaal vakantie-pakket (vrijedagen en vakantieopvang). Je kunt als je daar recht op hebt, ook kinderopvangtoeslag over aanvragen.
  • Je wilt graag BSO in de vakanties en ook tijdens schoolweken? Dan is het jaarpakket ideaal, je kunt via onze website de aanvraag doen.
  • Je bent al klant bij Sinne, informatie over de vakantie-BSO ontvang je dan via de ouderapp. 
 • Hoe meld ik mijn kind aan?

  Wanneer je nog geen klant bent bij Sinne, kun je je aanmelden via onze website. Heb je vragen, neem dan contact op met één van onze collega’s van de afdeling Klant & Markt, zij kunnen helpen bij al je vragen rond de (vakantie)opvang van je kind(eren). 

Meer informatie nodig?