IKC Prins Constantijn

"Een gemeenschap waar aandacht is voor het individuele maar ook het gezamenlijke."

Het IKC Prins Constantijn is een locatie waar veel verschillende culturen elkaar ontmoeten, een goede afspiegeling van de maatschappij. We werken veel samen met de basisschool en geven de doorgaande leerlijn van 0-12 jaar samen vorm. Het uitgangspunt binnen het IKC is binnen de verschillen te kijken naar de gezamenlijkheid en het samen vormen van een gemeenschap waar iedereen er mag zijn.

Direct inschrijven

Aanbod IKC Prins Constantijn

Het IKC Prins Constantijn biedt alle vormen van opvang. We doen dagelijks ons best om iedereen hier welkom te laten voelen. We leven in een multiculturele samenleving waar iedereen er bij hoort. Wij zien het kind als een uniek en krachtig persoon die van nature gericht is op de wereld om hem heen. Zij doen dat op hun eigen tempo. Binnen de groep is ruimte en aandacht voor eigenheid maar ook voor gezamenlijkheid van de groep.

Contactgegevens

Willem Sprengerstraat 77 | 8922 BS Leeuwarden
teamikcprinsconstantijn@sinnekinderopvang.nl
LRK-nummer: KDV 133684519
LRK-nummer: BSO 285859328

GGD Rapport KDV
GGD Rapport BSO

Praktische informatie

Springlab

Bewegend leren

We vinden het belangrijk dat kinderen samen kunnen spelen, van elkaar leren en ondertussen bewegen. Omdat peuters graag in beweging zijn, vind je ze op onze locatie regelmatig op de beweegvloer van Springlab.