Fit en gezond

Voor de ‘fit en gezond’ themaweken heeft het Sport en Beweegteam een heel beweeglijke challenge bedacht: de beweegbingo! In deze vierweekse challenge hoeven jullie echt niet stil te zitten! Niet alleen leuk en gezond, maar jullie maken ook nog een kans op hele toffe prijzen.

Voor alle leeftijden!
de ‘Fit en gezond’-weken presenteert

de Beweegbingo!

Het doel van Sinne is om met de bingo de hele BSO van Sinne in beweging te brengen. Doe jij mee?

Uitleg van de bingo
Tijdens de ‘fit en gezond’ weken wordt de Bingo uitgevoerd.

Hieronder vind je de 4 bingokaarten met voor elke week verschillende challenges. Je kunt de challenge per dag doen. Dit kun je doen door de links te klikken die zichtbaar zijn op de kaart. Je krijgt een YouTube- filmpje te zien of je wordt doorgestuurd naar DoenKids. Hiervoor log je éérst in met de Doenkids login van jouw locatie. Daarna kun je pas de linkjes bekijken. Nu kunnen jullie aan de slag!

Hoe maak je kans op prijzen?
Om kans te maken op prijzen is het de bedoeling dat jullie een collage met foto’s maken van alle challenges die uitgevoerd zijn. Jullie maken iedere week kans op een waardebon van €50,- euro. Voor de BSO met de meeste volle bingo kaarten staat er nog een andere verrassing klaar! Stuur dus de collages op naar: sportteam@sinnekinderopvang.nl

Stuur per week de collage toe, zie tabel hieronder:

Week 1: Collage 1 lever je in vóór woensdag 19 mei 2021.
Week 2: Collage 2 lever je in vóór woensdag 26 mei 2021.
Week 3: Collage 3 lever je in vóór woensdag 2 juni 2021.
Week 4: Collage 4 lever je in vóór woensdag 9 juni 2021.

Vergeet niet om je BSO locatie en groepsnaam erbij te vermelden. Let op! Met de bonus challenges kunnen jullie je winkans vergroten! Wij wensen jullie veel plezier en vooral veel succes!

Iedere groep kan met digitale bingokaarten aan de slag met opdrachten zoals spelletjes, uitdagingen of gezonde recepten. Voer deze uit en leg ze vast. Iedere week reiken we een prijs uit. Zijn jullie zo fanatiek dat jullie alle kaarten vol hebben? Dan maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs!