Werken bij Sinne

Betekent werken met ruim 425 collega’s voor 3500 kinderen in en rond Leeuwarden. Maar ook: werken in teams waar je jezelf kunt zijn en waar collega’s naar elkaar omkijken. Waar we bewust werken aan (persoonlijke) groei en ontwikkeling en waar je je talent kunt inzetten.

 

Bekijk de vacatures!

Bij ons aan de slag?

Bij Sinne zijn we ambitieus en zit innoveren in ons bloed. De ambitie van de gemeente Leeuwarden is dat basisscholen en kinderopvang nauw gaan samenwerken en dat waar mogelijk Integrale KindCentra worden gevormd. Verwacht wordt dat in 2020 de gemeente Leeuwarden 20 Integrale KindCentra telt. Sinne ondersteunt deze ambitie en zoekt medewerkers die meehelpen aan deze ontwikkeling kleur te geven.

Nieuwsgierig naar onze functieprofielen?

Heb jij een carrière op zak?

Ben jij opgeleid als sportleider? Of heb jij een achtergrond in de leisurebranche? Jouw diploma kwalificeert vaker voor een baan in de kinderopvang dan je denkt! Doe de diplomacheck en kom er achter of jij nu al gecertificeerd bent om bij ons aan de slag te gaan!

Doe de diplomacheck!
Bekijk de video

Werken bij Sinne

Stage bij Sinne

Bij Sinne bieden we verschillende soorten stageplekken op onze dagopvang, speelleergroepen, buitenschoolse opvang, maar ook op ons servicecentrum. Zowel op HBO als MBO niveau. Als erkend leerbedrijf bieden we jou niet alleen een waardevolle en leuke stageplek waar geen dag hetzelfde is!

Meer weten
Bij Sinne vinden we groei belangrijk

Een leven lang leren