Werken bij Sinne ...

betekent werken met bijna 500 collega’s voor zo'n 5000 kinderen in en rond Leeuwarden. Maar ook: werken in teams waar je jezelf kunt zijn en waar collega’s naar elkaar omkijken. Waar we bewust werken aan (persoonlijke) groei en ontwikkeling en waar je je talent kunt inzetten.

 

Bekijk de vacatures!

Voldoende mogelijkheden

Bij Sinne zijn we continue nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de kinderen die we opvangen, van medewerkers en van de organisatie. Door onze nieuwsgierigheid doen we ontdekkingen en ondernemen we stappen die bijdragen aan de ontwikkeling van ons allemaal. We zoeken hierbij altijd de verbinding met elkaar en met anderen en delen graag onze kennis.

Onze vakkundige medewerkers zorgen voor kinderopvang van hoge kwaliteit en met een eigentijds en herkenbaar aanbod. Opvang waaraan alle kinderen kunnen deelnemen en waar eenieder met plezier naartoe gaat. We doen dit in een veilige, stimulerende en gezonde omgeving. We werken samen met ouders, onderwijs en andere partners aan een leefbare, duurzame en ontspannen samenleving.

Bekijk de vacatures!

Heb jij een carrière op zak?

Ben jij opgeleid als sportleider? Of heb jij een achtergrond in de leisurebranche? Jouw diploma kwalificeert vaker voor een baan in de kinderopvang dan je denkt! Doe de diplomacheck en kom erachter of jij nu al gecertificeerd bent om bij ons aan de slag te gaan!

Doe de diplomacheck!
Bekijk de video

Werken bij Sinne

Stage bij Sinne

Bij Sinne bieden we verschillende soorten stageplekken op onze dagopvang, speelleergroepen, buitenschoolse opvang, maar ook op ons servicecentrum. Zowel op HBO als MBO niveau. Als erkend leerbedrijf bieden we jou een waardevolle en leuke stageplek waar geen dag hetzelfde is!

Meer weten

Nieuwsgierig naar onze functieprofielen?

Bij Sinne groei je verder

Onze collega's aan het woord

Privacyverklaring sollicitanten