Werken bij Sinne

Betekent werken met ruim 425 collega’s voor 3500 kinderen in en rond Leeuwarden. Maar ook: werken in teams waar je jezelf kunt zijn en waar collega’s naar elkaar omkijken. Waar we bewust werken aan (persoonlijke) groei en ontwikkeling en waar je je talent kunt inzetten.

 

Doe de diplomacheck!

Bij ons aan de slag?

Bij Sinne zijn we ambitieus en zit innoveren in ons bloed. De ambitie van de gemeente Leeuwarden is dat basisscholen en kinderopvang nauw gaan samenwerken en dat waar mogelijk Integrale KindCentra worden gevormd. Verwacht wordt dat in 2020 de gemeente Leeuwarden 20 Integrale KindCentra telt. Sinne ondersteunt deze ambitie en zoekt medewerkers die meehelpen aan deze ontwikkeling kleur te geven.

Bekijk de vacatures!
Bekijk de video

Werken bij Sinne

Stage bij Sinne

Bij Sinne bieden we verschillende soorten stageplekken op onze dagopvang, speelleergroepen, buitenschoolse opvang, maar ook op ons servicecentrum. Zowel op HBO als MBO niveau. Als erkend leerbedrijf bieden we jou niet alleen een waardevolle en leuke stageplek waar geen dag hetzelfde is!

Meer weten

Heb jij een carrière op zak?

Sinne laat je stralen!

Waar wij blij van worden? Van gezamenlijke lunches, inspiratie dagen, dat de kinderen een fijne dag hebben en blij naar huis gaan, dat we elke dag streven naar een beetje beter, van modderdagen en van Uk en Puk.

 

Medewerkers vertellen