Spelenderwijs ontdekken

Kinderen hebben bij ons elke dag de mogelijkheid om op onderzoek uit te gaan en vrij te bewegen in de speelleergroepen, binnen en buiten. We bieden dagelijks activiteiten aan die passen bij de leeftijd, belevingswereld en interesses van peuters. Dit draagt bij aan een goede voorbereiding op het basisonderwijs. 

Schrijf je in!

Goede voorbereiding

Kinderen vanaf twee jaar zijn een aantal ochtenden per week welkom bij één van onze speelleergroepen. Spelenderwijs en positief stimuleren onze medewerkers de ontwikkeling van jouw kind. Hierbij maken zij gebruik van het VVE programma Uk & Puk. Door het aanbieden van activiteiten worden de kinderen bijvoorbeeld gestimuleerd om nieuwsgierig te zijn naar elkaar, samen te spelen en te leren. Onze speelleergroep sluit goed aan bij de leerlijn van het basisonderwijs, zodat jouw kind goed voorbereid op de basisschool kan starten. 

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Goed om te weten

Er zijn verschillende regelingen mogelijk om gebruik te kunnen maken van de speelleergroepen. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen. 

Uk & Puk

Op de dagopvang en de speelleergroepen werkt Sinne met het Uk & Puk-programma. Dit programma stimuleert jonge kinderen (0 tot 4 jaar) in hun brede ontwikkeling door samen te spelen en te ontdekken. Het programma heeft tien thema’s die aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen.

Sluitingsdagen

Meer informatie nodig?