Meest gestelde vragen Corona

BSO weer open vanaf 10 januari 2022

Na een periode van lockdown gaat de bso en het onderwijs weer open. De meest gestelde vragen over onze maatregelen om verspreiding van het covid te voorkomen lees je hieronder.

 

Op 3 januari wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Vooralsnog is de verwachting dat 10
januari het onderwijs weer start. Dit kan fysiek onderwijs zijn, maar hetekozen wordt voor online onderwijs. Op 3 januari volgt ook meer informatie over de
opening van de BSO’s

Ruilregels- en tegoeden in Coronatijd

Er zijn tijdelijk een aantal wijzigingen in de regels rond ruilen en de tegoeden bij geruilde opvangdagen.

Ruilregels? Hoe werkt dat precies?
In onze Sinnegids leest u de regels die wij normaalgesproken hanteren. Tijdelijke veranderingen op die regels voor de dagopvang en naschoolse opvang lees je hier. 

Wanneer zijn ruilingen en extra dagen in de dagopvang en naschoolse opvang weer mogelijk?
Voor deze opvangsoorten hebben we om diverse redenen besloten dat ruilingen en extra dagen voorlopig niet mogelijk zijn. 

Wat gebeurt er met mijn tegoeden?
Op dit moment worden er geen tegoeden opgebouwd. 

Veelgestelde vragen 0-4 jaar

Hieronder staan de meest actuele vragen over de aangescherpte maatregelen met betrekking tot de opvang van kinderen van 0-4 jaar.

Veelgestelde vragen 4-13 jaar

Hieronder staan de meest actuele vragen over de aangescherpte maatregelen met betrekking tot de opvang van kinderen van 4-13 jaar.

  • Mijn kind is verkouden, mag het nog naar de opvang?

    Voor kinderen van 4-13 jaar kunt u via de beslisboom bepalen of uw kind thuis moet blijven of niet.

  • Hoe word ik op de hoogte gesteld bij een besmetting op de groep?

    U wordt door middel van een e-mail en/of een bericht in de OuderApp op de hoogte gebracht van een positief besmetting op de groep/locatie waar de opvang van uw kind plaats vindt. Wij vragen u daarom extra aandacht te hebben voor de berichtgeving van ons in u e-mail of OuderApp.

    Tip: via de OuderApp kunt u onder het kopje overige en vervolgens notificaties zelf uw voorkeur aangeven hoe u op de hoogte wordt gebracht.

Toch nog een vraag?

Heeft u een vraag aan onze afdeling Klant en Markt, dan verzoeken wij u deze te mailen naar klantenmarkt@sinnekinderopvang.nl. Wij nemen dan contact met u op.