IKC Middelsee

In het nieuwe stadsdeel Middelsee bouwen wij aan een nieuw IKC voor eigentijds onderwijs en kinderopvang in één gebouw. Naar verwachting zal ons nieuwe IKC dit jaar haar deuren kunnen openen. Kinderen kunnen al aangemeld worden voor opvang op deze locatie.

 

 

 

Direct inschrijven

Aanbod IKC Middelsee

IKC Middelsee is een integraal kindcentrum waar onderwijs en opvang onder één dak samenkomen. Een plek waar kinderen van 0 tot 14 jaar de wereld leren ontdekken. Kinderen leren om als verantwoordelijke, zelfstandige en (positief) kritische wereldburgers, met kennis en vaardigheden, deel te nemen aan een maatschappij die constant in beweging is en steeds sneller verandert.

IKC Middelsee wordt een prachtig ruim opgezette locatie in de nieuwe wijk van Leeuwarden, Middelsee! Wij verwachten in de loop van 2023 te starten in deze nieuwe wijk. 

Beleef IKC Middelsee

Contactgegevens

Middelsee | Leeuwarden
info@sinnekinderopvang.nl
LRK-nummer: BSO 
LRK-nummer: KDV 

Eerste paal IKC Middelsee

Vrijdag 1 juli is de eerste paal geslagen van het nieuwe IKC Middelsee in Leeuwarden. In het nieuwe stadsdeel Middelsee krijgt eigentijds onderwijs en kinderopvang vorm in een inspirerend gebouw. Nathalie Kramers (wethouder van Onderwijs, gemeente Leeuwarden) nam plaats in de kraan om de eerste paal in de grond te heien.

Vordering IKC Middelsee

In Middelsee, het nieuwe stadsdeel in het zuiden van Leeuwarden, wordt sinds juli gebouwd aan IKC Middelsee. Inmiddels beginnen de contouren van dit bijzondere gebouw al duidelijk zichtbaar te worden.

Praktische informatie