IKC Middelsee

IKC Middelsee staat in het nieuwe stadsdeel Middelsee. Op het IKC komen eigentijds onderwijs en kinderopvang in één gebouw samen. 

 

 

 

 

 

 

Direct inschrijven

Aanbod IKC Middelsee

IKC Middelsee is een integraal kindcentrum waar onderwijs en opvang onder één dak samenkomen. Een plek waar kinderen van 0 tot 14 jaar de wereld leren ontdekken. Kinderen leren om als verantwoordelijke, zelfstandige en (positief) kritische wereldburgers, met kennis en vaardigheden, deel te nemen aan een maatschappij die constant in beweging is en steeds sneller verandert.

IKC Middelsee is een prachtig ruim opgezette locatie in de nieuwe wijk van Leeuwarden, Middelsee!  

Beleef IKC Middelsee

Contactgegevens

Felling 2 | 8912 CG Leeuwarden

info@sinnekinderopvang.nl 

LRK-nummer: BSO 138587401
LRK-nummer: DOV 305179792

GGD Rapport BSO

GGD Rapport DOV

Eerste paal IKC Middelsee

Vrijdag 1 juli is de eerste paal geslagen van het nieuwe IKC Middelsee in Leeuwarden. In het nieuwe stadsdeel Middelsee krijgt eigentijds onderwijs en kinderopvang vorm in een inspirerend gebouw. Nathalie Kramers (wethouder van Onderwijs, gemeente Leeuwarden) nam plaats in de kraan om de eerste paal in de grond te heien.

Vordering IKC Middelsee

In Middelsee, het nieuwe stadsdeel in het zuiden van Leeuwarden, wordt sinds juli gebouwd aan IKC Middelsee. Inmiddels beginnen de contouren van dit bijzondere gebouw al duidelijk zichtbaar te worden.

Praktische informatie