Een tweede thuis

Vertrouwde en veilige opvang voor jonge kinderen en baby's vanaf 10 weken. Onze deskundige en betrokken pedagogisch medewerkers staan voor je klaar van half 8 ’s ochtends tot half zeven ’s avonds. Zo kun jij met een goed gevoel aan je werkdag beginnen!

Schrijf je in!

Dagopvang

Vertrouwde en veilige opvang voor jonge kinderen en baby's vanaf 10 weken! Zo kun jij met een goed gevoel aan je werkdag beginnen.

Uk & Puk

Op de dagopvang en de speelleergroepen werkt Sinne met het Uk & Puk-programma. Dit programma stimuleert jonge kinderen (0 tot 4 jaar) in hun brede ontwikkeling door samen te spelen en te ontdekken. Het programma heeft tien thema’s die aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen.

Sluitingsdagen

Pedagogisch medewerkers

Op elke groep zijn een team van deskundige en betrokken pedagogisch medewerkers aan de slag. Zij hebben een scherp oog voor de signalen van kinderen en reageren ondersteunend en liefdevol. Uiteraard volgen baby’s hun eigen programma en ritme. Met hen en de peuters werken we met het vroeg- en voorschools programma Uk & Puk. Door een herkenbaar ritme, vaste gewoontes en de persoonlijke aandacht voelen  kinderen zich snel thuis en op hun gemak.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Meer informatie nodig?